Floris Veenema

Bij goede zonwering wordt een aangename temperatuur behouden en ongewenst licht tegengehouden. Eigenaar van Veenema Zonwering, Floris Veenema: ,,Voor zonwering – buitenleven – rolluiken kan ik voor iedere situatie een pasklare oplossing bieden voor zowel particulieren als bedrijven.”

Floris is een samenwerking aangegaan met specialist in zonweringen Harol uit België. ,,Ik kwam in contact met hen en kreeg daarbij een goed gevoel”, vertelt Floris. ,,Ze maken innovatieve, kwalitatief hoogstaande en duurzame producten. Nu heb ik een showroom en ga meteen van start op zaterdag 31 maart en maandag 2 april, voor mij de aftrap van het zonweringseizoen.”

Veenema Zonwering biedt nieuwe en de beste oplossing en kwaliteit voor zonwering tegen een scherpe prijs. U kunt terecht voor (rits)screens, knik- en uitvalschermen, verandazonwering, rolluiken, buiten jaloezieën en markiezen.

Een andere optie is binnen zonwering, ook een raamdecoratie helemaal naar eigen smaak, die kan variëren van klassiek tot strak design. Afhankelijk van uw wensen zijn er diverse mogelijkheden beschikbaar. Hierbij draait het om passende zonweringen met de juiste functionaliteit en welke passen bij de uitstraling van de woning of het bedrijf. Hierbij is er ook keuze in handmatig, elektrisch en mechanisch bedienbare uitvoeringen in diverse kleuren en dessins.

Floris: ,,De consument wil vooral een goed product, een eerlijk advies en een goede prijs. Ik wil dat de klant geen spijt krijgt van de aankoop want deze producten gaan jarenlang mee en dan moet de klant er ook jaren plezier van hebben. Daarom ga ik van tevoren de situatie bekijken en opmeten waardoor we later niet voor verrassingen komen te staan. Daarnaast is er een goede garantie en een uitstekende service.”

In de showroom wordt een zeer gevarieerd aanbod in zonwering – buitenleven – rolluiken tentoongesteld, met uiteraard de nieuwste ontwikkelingen op dat gebied.