PERGOLA OP MAAT

Dankzij de gesloten zipgeleiding zit het doek van de pergola altijd strak, wat voor een vrijwel naadloze zonwering en perfecte look zorgt. Voor meer flexibiliteit en gezelligheid op het terras is Portofino ook verkrijgbaar met Vario-palen. Zo kunnen de voorste hoeken van het scherm worden verlaagd – voor een variabele zonwering en ontspannen buitenleven met voortreffelijk comfort.

Precies op de centimeter afgestemd

De railsystemen zijn uitgerust met een zip-doelgeleiding en gepatenteerd systeem met compensatieveren.
Ze zorgen voor een altijd strak zittend doek, meer windbestendigheid en een naadloze bescherming tegen de zon.

De pergola biedt bescherming tegen felle zon, warmte en regen. Het zonnescherm is zo ontworpen dat hij compact is en gemakkelijk onder én boven de terrasoverkapping gemonteerd kan worden.

Veelzijdig met bijzondere spanning

De optionele Varia-variant is een flexibel instelbare zon- en verblindingsbescherming, vooral als de zon laag aan de hemel staat.
In hoogte verstelbare Varia-kolommen (optie) bieden een variabele zonwering en zorgen bij lichte regen voor een direct afvoer van het water.

Buiten + rits

Bij de pergola bevinden zich de geleiderails ook in het doelniveau buiten aan de zijkant van het zonweringdoek. De rotsgeleider houdt het doek perfect in vorm en positie.

Inspringend

Een perfecte oplossing voor veranda’s met een schilddak of voor schuine glasvlakken.

Ook zijn er in de wandcassette knoppen geïntegreerd waarmee de doekrol van onderen blootgesteld kan worden. Hierdoor kan de doekrol vervangen worden zonder dat het gehele frame afgebouwd hoeft te worden. Door het slimme ontwerp van het aluminiumprofiel van de cassette, kunnen er LED lichtjes onderin geschoven worden.

Uitrusting en comfort

  • Breedte 1-delig max. 600 cm, dubbeluitvoering max. 1.200 cm, uitval max. 500 cm.
  • Zip-doekgeleiding en gepatenteerd systeem met compensatieveren
  • Elektromotor
  • Opties: motor/afstandsbediening, weerautomaat, terrasverwarming, LED-verlichting (met transformator geïntegreerd in de behuizing), Vario-volant, Vario-kolommen.

De aluminium constructie kan ZIP-screens tot 30 m² dragen zonder extra ondersteuning te hoeven plaatsen. Alle bovengenoemde aspecten zorgen ervoor dat de pergola modulair is, wat hem passend maakt voor ieder terras.

Als terrasluifel met vrijstaande kolommen is de pergola een bijzondere windstabiele vorm van zonwering. Dankzij de gesloten zijgeleiding zit het doek van het zonnescherm altijd strak, wat voor een vrijwel naadloze zonwering en perfecte look zorgt. Voor meer flexibiliteit en gezelligheid op het terras is deze pergola ook verkrijgbaar met Vario-kolommen. Zo kunnen de voorste hoeken van het scherm worden verlaagd – voor een variabele zonwering en ontspannen buitenleven met voortreffelijk comfort.

Kleuren

Als u zich richt op een universele en klassieke oplossing, dan is deze pergola de perfecte keuze voor u.