Veenema Ritsscreens

Heb je grote raampartijen in huis waar veel licht naar binnen komt? Dan is dat op de meeste dagen van het jaar erg fijn. Alleen is het zonlicht soms erg fel en warm, vooral in de zomer. Een effectieve manier om de warmte tijdens zonnige dagen buiten de deur te houden is door het gebruik van screens, waardoor je woning lekker koel blijft. Ook bieden screens extra isolatie tijdens de wintermaanden. Het is daarom zeker de moeite waard om te investeren in stijlvolle en compacte screens.

Actie: 15% korting op alle ritsscreens. Deze actie is geldig t/m 31 mei 2024, dus wees er snel bij!

VRIJBLIJVEND ADVIES

Gratis adviesgesprek door onze zonweringsadviseur in de showroom of bij u thuis.

EIGEN MONTAGE

Kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden door onze eigen montagedienst.

VAKKUNDIGE REPARATIE

Vakkundige reparatie en onderhoud door onze gespecialiseerde medewerkers.

0% doorkijk naar buiten

Volledig verduisterend

Veenema Zonwering biedt uiterst duurzame, effectieve collectie buitenschermen – geweven met gecoate glasvezelgarens – waardoor deze schermen ideaal zijn voor buitengebruik. Veenema Zonwering biedt een breed scala aan stof- en kleuropties die zorgen voor een perfecte pasvorm. Volledig verduisterde screens zorgen voor perfecte blokkering & transparantie. Onze schermen zijn een decoratief kenmerk van talloze huizen en kantoren over de hele wereld, waardoor energiebesparing en lichttransmissie een nieuwe dimensie krijgen.

1% doorkijk naar buiten

Ritsscreens op solar zijn op verschillende manieren te bedienen. Screens zijn ‘handmatig’ te bedienen met behulp van een afstandsbediening. Als laatste is het ook mogelijk uw elektrische screens en andere zonwering te bedienen met behulp van een app op uw smartphone.

5% doorkijk naar buiten

Uiterst duurzame, effectieve collectie buitenschermen – geweven met gecoate glasvezelgarens, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik buitenshuis. Met 8 nieuwe trendkleuren; de meest trendy kleuren en dessins die perfect aansluiten bij de wensen van architecten, ontwerpers en consumenten.

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte opvragen ? Neem dan contact met ons op of bezoek de showroom.
Actie: 15% korting op alle ritsscreens. Deze actie is geldig t/m 31 mei 2024, dus wees er snel bij!

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte opvragen?
Stuur een mail via onderstaand contactformulier, neem contact met ons op of bezoek de showroom.
Actie: 15% korting op alle ritsscreens. Deze actie is geldig t/m 31 mei 2024, dus wees er snel bij!

3 + 3 = ?

Kleine greep uit onze recente projecten

 • Ritsscreens recent geplaatst
 • Ritsscreens recent geplaatst
 • Ritsscreens recent geplaatst

Type screens

Ten eerste is het belangrijk om te weten dat er verschillende soorten screens voor buiten bestaan. Zo kun je kiezen uit een basis screen of een windvast ritsscreen. Het belangrijkste verschil zit hem in het systeem. Bij een standaard screen is het doek niet vastgemaakt aan de geleiders aan de zijkanten, alleen aan de onderbalk. Een ritsscreen houdt het doek strak door middel van de geleiders die om het doek sluiten, waardoor het scherm goed bestand is tegen winderige omstandigheden en voorkomt dat het doek gaat flapperen.

Bediening

Als je een screen koopt, kun je kiezen voor een elektrische bediening. Houd er rekening mee dat je windvaste ritsscreens alleen elektrisch kunt bedienen. De schakelaar zit dan binnen op de wand, maar je kunt ook voor een afstandsbediening gaan.

Materiaal & kleur

Screens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. Daarom kun je altijd een kleur kiezen die past bij de stijl van je woning en je persoonlijke smaak. Je hebt de keuze uit tientallen kleuren en bijvoorbeeld 0%, 1% of 5% licht-doorlatende doeken. Wist je namelijk dat je van binnenuit wel door het screendoek naar buiten kunt kijken, maar van buiten mensen niet naar binnen kunnen turen? Dit biedt extra privacy en is natuurlijk ook een groot pluspunt.

Solarmotor

De solar screens hebben geen stroom nodig. Hierdoor zijn de screens volledig energieneutraal en daardoor duurzaam. Screens op zonne-energie zijn volledig draadloos. Dit heeft als voordeel dat u geen rekening hoeft te houden met waar stroom zit. Zo kunt u ook op moeilijk bereikbare plekken screens plaatsen, zoals voor screens bij een overkapping of veranda. Daarnaast hoeft er ook niet in de muur of het kozijn geboord te worden om het stroom aan te sluiten.

Ritsscreens op solar zijn op verschillende manieren te bedienen. Screens zijn ‘handmatig’ te bedienen met behulp van een afstandsbediening. Als laatste is het ook mogelijk uw elektrische screens en andere zonwering te bedienen met behulp van een app op uw smartphone. Eén druk op de knop, en je elektrische ritsscreen opent of sluit.

Alle voordelen

 • Screens zijn standaard verkrijgbaar in alle RAL-kleuren, zonder extra kosten
 • Bij ons kunt u maatwerk screen’s bestellen. Deze worden eerst ingemeten en daarna op de millimeter nauwkeurig gefabriceerd.
 • Doekkleur naar keuze.
 • Scherp geprijsd.
 • Smarthome.
 • Op zonne-energie, geen stroompunt nodig.
 • Ritsscreens windvast (tot 120 km/u) en zijn warmte- en koudwerend.
 • Te bedienen met een afstandbediening of app op je telefoon.
 • Ritsscreens zijn verkrijgbaar in 3 types: zijdeglans-, glans- en structuurlak .
 • Monteren en inmeten door eigen monteurs (mogelijk door heel Nederland).

ZAKELIJK

PARTICULIER

zonwering – buitenleven – rolluiken – raambekleding – horren

VEENEMA ZONWERING