"Mooi zonnescherm, ik ben er heel blij mee! "
5/5
"Zeker een aanrader op het gebied van zonewering 👍"
5/5
"Het is prettig om zaken te doen met Floris, zeer betrouwbaar. "
5/5
"De service van de firma Veenema is bijzonder goed."
5/5
" Alles ziet er strak uit en werkt goed. Aanrader!"
5/5
"Goed advies, vakwerk en alles conform de afspraak. prettige mensen."
5/5
"Goed contact gehad met Veenema en alle afspraken zijn keurig nagekomen"
5/5
"Veenema Zonwering heeft ons goed geïnformeerd en heeft de rolluiken ook netjes geplaatst."
5/5

Houdt warmte en licht buiten met Ritsscreens

Stijlvolle én multifunctionele screens van Veenema Zonwering. U heeft al een ritsscreen vanaf €790! Altijd inclusief inmeten én montage.

Interesse? Wij adviseren graag.

Ritsscreens vanaf €790 incl. montage

Voordelen van Veenema's ritsscreens

Al 15 jaar gek van zonwering

Bij Veenema Zonwering bieden we klanten eerlijk advies en een goede prijs. Onze producten zijn gemaakt om lang mee te gaan, daarom helpen we u graag de juiste keuze te maken.

Heeft u interesse in een ritsscreen? Kom dan langs in onze showroom of vraag meer informatie aan via ons formulier. U kunt altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Liever een afspraak aan huis? Ook dat is mogelijk. Geef uw voorkeur aan in het formulier en wij nemen binnen twee dagen contact met u op.

Mooi zonnescherm, ik ben er heel blij mee!
"Prima bedrijf, weten waar ze het over hebben, wordt vakkundig geplaatst. Mooi zonnescherm, ik ben er heel blij mee! Absolute aanrader!"
Letty van Straten
5/5
Zeker een aanrader op het gebied van zonewering 👍
"Top bedrijf! Van inmeten tot aan monteren alles klopte😀. Wij zochten voor onze lichtstraat in de uitbouw en zonnewering, na wat zoeken bij Feenema uitgekomen en zijn er super blij mee! Afspraak gemaakt en ze kwamen vlot bij ons thuis met een paar boeken met stalen en de verschillende mogelijk heden. Super snel geregeld en vakkundig gemonteerd. Zeker een aanrader op het gebied van zonewering👍"
Arie Van der kogel
5/5
Het is prettig om zaken te doen met Floris, zeer betrouwbaar.
"Top bedrijf! Zeer tevreden over Floris Veenema en z'n medewerkers. Snelle service en super vriendelijke mensen, aan het raam waar een rolluik was geplaats door de firma Veenema had ik al een klein jaartje lekkage, de heren hebben dit voor mij dicht gekit. Super, dank daarvoor! Het is prettig om zaken te doen met Floris, zeer betrouwbaar. Ik raad deze firma zeker aan voor iedereen die zonwering overweegt."
Willeke Baart
5/5
De service van de firma Veenema is bijzonder goed.
"De service van de firma Venema is bijzonder goed. Na contact gelegd te hebben werden we al zeer snel geholpen, zelfs nog extra service gekregen, zonder kosten, in verband met een probleem van ons oude zonnescherm. Heel erg prettig geholpen, waarvoor onze hartelijke dank. Een echte aanrader."
Harrie Beckers
5/5
Alles ziet er strak uit en werkt goed. Aanrader!
"Goed contact gehad met Floris. Veel bedrijven willen geen screens plaatsten op vier hoog. Hij is langs gekomen, heeft alles opgemeten en alles vakkundig geplaatst. Alles ziet er strak uit en werkt goed. Aanrader!"
Remco Van der tuijn
5/5
Goed advies, vakwerk en alles conform de afspraak. prettige mensen.
"wij zijn erg blij met Floris Veenema, we hebben een zonnescherm,6 screens en rolgordijnen laten installeren. Goed advies, vakwerk en alles conform de afspraak. prettige mensen."
Henny Weering
5/5
Goed contact gehad met Veenema en alle afspraken zijn keurig nagekomen
"Goed contact gehad met Floris alle afspraken keurig nagekomen Duidelijke communicatie gehad via telefoon en app was 1 rolluik beschadigt bij transport ook dit was zeer snel opgelost binnen twee weken Zeker een aanrader prijs en kwaliteit uitmuntend"
Ruud Wekkekes
5/5
Veenema Zonwering heeft ons goed geïnformeerd en heeft de rolluiken ook netjes geplaatst.
"Veenema Zonwering heeft ons goed geïnformeerd en heeft de rolluiken ook netjes geplaatst. Alles is volgens afspraak gelopen en wij zijn erg tevreden. Groeten Esther en Robert"
Robert
5/5

Warmtewerend

Onze ritsscreens houden warmte en licht buiten. Zo kunt u genieten van een prettige temperatuur binnenshuis. En het ziet ook nog eens heel mooi uit.

In alle RAL-kleuren

Onze ritsscreens zijn beschikbaar in alle mogelijke RAL-kleuren. Kies uit uit meer dan 200 tinten, voor zowel het frame- als de doekkleur. Helemaal naar wens dus.

ibm-security

Meer privacy in huis

Omdat onze ritsscreens lichtdoorlatend, maar niet doorschijnend zijn, kun je van binnen gewoon naar buiten kijken. Nieuwsgierige voorbijgangers kunnen echter niet naar binnen kijken.

Windvast

Gebruik onze screens ook op dagen met veel wind, zonder dat ze klapperen of beschadigd raken. Onze ritsscreens zijn namelijk erg stevig: ze zitten boven, onder en zijdelings aan uw kozijn gemonteerd.

Strak op het raam gemonteerd

Ritsscherm Grijs

Ook voor schuine daken

Ritsccherm hoek

Verkrijgbaar in alle RAL-kleuren

Ritsscherm blauw

De ideale zonwering

Houdt warmte en licht buiten met Ritsscreens

Ritsscreens zijn ideaal als zonwering voor zomerse dagen. Door de unieke stof wordt warmte buiten gehouden en blijft het binnenshuis een aangename temperatuur. Ook zorgt een screen voor meer privacy, vanaf buiten kan er namelijk niet naar binnen gekeken worden. Andersom kunt u wel naar buiten kijken, u verliest dus niets van uw uitzicht.

Een ritsscreen zit aan alle zijden van het raam vast. Dit maakt een ritsscreen steviger dan een gewoon screen, dat enkel boven en onder vast zit. Hierdoor is het ritsscreen ook windvast en zal het niet klapperen.

Openingstijden

Maandag tm donderdag Op afspraak
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Contact

Riddererf 7
3861PT Nijkerk
Tel: 06 27124921