Houdt warmte en licht buiten met Ritsscreens

Stijlvolle én multifunctionele screens van Veenema Zonwering. U heeft al een ritsscreen vanaf €790! Altijd inclusief inmeten én montage.

Interesse? Wij adviseren graag.

Ritsscreens vanaf €790 incl. montage

Voordelen van Veenema's ritsscreens

Al 15 jaar gek van zonwering

Bij Veenema Zonwering bieden we klanten eerlijk advies en een goede prijs. Onze producten zijn gemaakt om lang mee te gaan, daarom helpen we u graag de juiste keuze te maken.

Heeft u interesse in een ritsscreen? Kom dan langs in onze showroom of vraag meer informatie aan via ons formulier. U kunt altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Liever een afspraak aan huis? Ook dat is mogelijk. Geef uw voorkeur aan in het formulier en wij nemen binnen twee dagen contact met u op.

Warmtewerend

Onze ritsscreens houden warmte en licht buiten. Zo kunt u genieten van een prettige temperatuur binnenshuis. En het ziet ook nog eens heel mooi uit.

In alle RAL-kleuren

Onze ritsscreens zijn beschikbaar in alle mogelijke RAL-kleuren. Kies uit uit meer dan 200 tinten, voor zowel het frame- als de doekkleur. Helemaal naar wens dus.

ibm-security

Meer privacy in huis

Omdat onze ritsscreens lichtdoorlatend, maar niet doorschijnend zijn, kun je van binnen gewoon naar buiten kijken. Nieuwsgierige voorbijgangers kunnen echter niet naar binnen kijken.

Windvast

Gebruik onze screens ook op dagen met veel wind, zonder dat ze klapperen of beschadigd raken. Onze ritsscreens zijn namelijk erg stevig: ze zitten boven, onder en zijdelings aan uw kozijn gemonteerd.

Strak op het raam gemonteerd

Ritsscherm Grijs

Ook voor schuine daken

Ritsccherm hoek

Verkrijgbaar in alle RAL-kleuren

Ritsscherm blauw

De ideale zonwering

Houdt warmte en licht buiten met Ritsscreens

Ritsscreens zijn ideaal als zonwering voor zomerse dagen. Door de unieke stof wordt warmte buiten gehouden en blijft het binnenshuis een aangename temperatuur. Ook zorgt een screen voor meer privacy, vanaf buiten kan er namelijk niet naar binnen gekeken worden. Andersom kunt u wel naar buiten kijken, u verliest dus niets van uw uitzicht.

Een ritsscreen zit aan alle zijden van het raam vast. Dit maakt een ritsscreen steviger dan een gewoon screen, dat enkel boven en onder vast zit. Hierdoor is het ritsscreen ook windvast en zal het niet klapperen.

Openingstijden

Maandag tm donderdag Op afspraak
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Contact

Riddererf 7
3861PT Nijkerk
Tel: 06 27124921