"Mooi zonnescherm, ik ben er heel blij mee! "
5/5
"Zeker een aanrader op het gebied van zonewering 👍"
5/5
"Het is prettig om zaken te doen met Floris, zeer betrouwbaar. "
5/5
"De service van de firma Veenema is bijzonder goed."
5/5
" Alles ziet er strak uit en werkt goed. Aanrader!"
5/5
"Goed advies, vakwerk en alles conform de afspraak. prettige mensen."
5/5
"Goed contact gehad met Veenema en alle afspraken zijn keurig nagekomen"
5/5
"Veenema Zonwering heeft ons goed geïnformeerd en heeft de rolluiken ook netjes geplaatst."
5/5

Houdt warmte en licht buiten met Rolluiken

Stijlvolle én multifunctionele rolluiken van Veenema Zonwering. U heeft al een ritsscreen vanaf €650! Altijd inclusief inmeten én montage.

Interesse? Wij adviseren graag.

Rolluiken vanaf €650 incl. montage

Voordelen van Veenema's rolluiken

Al 15 jaar gek van zonwering

Bij Veenema Zonwering bieden we klanten eerlijk advies en een goede prijs. Onze producten zijn gemaakt om lang mee te gaan, daarom helpen we u graag de juiste keuze te maken.

Heeft u interesse in een rolluik? Kom dan langs in onze showroom of vraag meer informatie aan via ons formulier. U kunt altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Liever een afspraak aan huis? Ook dat is mogelijk. Geef uw voorkeur aan in het formulier en wij nemen binnen twee dagen contact met u op.

Mooi zonnescherm, ik ben er heel blij mee!
"Prima bedrijf, weten waar ze het over hebben, wordt vakkundig geplaatst. Mooi zonnescherm, ik ben er heel blij mee! Absolute aanrader!"
Letty van Straten
5/5
Zeker een aanrader op het gebied van zonewering 👍
"Top bedrijf! Van inmeten tot aan monteren alles klopte😀. Wij zochten voor onze lichtstraat in de uitbouw en zonnewering, na wat zoeken bij Feenema uitgekomen en zijn er super blij mee! Afspraak gemaakt en ze kwamen vlot bij ons thuis met een paar boeken met stalen en de verschillende mogelijk heden. Super snel geregeld en vakkundig gemonteerd. Zeker een aanrader op het gebied van zonewering👍"
Arie Van der kogel
5/5
Het is prettig om zaken te doen met Floris, zeer betrouwbaar.
"Top bedrijf! Zeer tevreden over Floris Veenema en z'n medewerkers. Snelle service en super vriendelijke mensen, aan het raam waar een rolluik was geplaats door de firma Veenema had ik al een klein jaartje lekkage, de heren hebben dit voor mij dicht gekit. Super, dank daarvoor! Het is prettig om zaken te doen met Floris, zeer betrouwbaar. Ik raad deze firma zeker aan voor iedereen die zonwering overweegt."
Willeke Baart
5/5
De service van de firma Veenema is bijzonder goed.
"De service van de firma Venema is bijzonder goed. Na contact gelegd te hebben werden we al zeer snel geholpen, zelfs nog extra service gekregen, zonder kosten, in verband met een probleem van ons oude zonnescherm. Heel erg prettig geholpen, waarvoor onze hartelijke dank. Een echte aanrader."
Harrie Beckers
5/5
Alles ziet er strak uit en werkt goed. Aanrader!
"Goed contact gehad met Floris. Veel bedrijven willen geen screens plaatsten op vier hoog. Hij is langs gekomen, heeft alles opgemeten en alles vakkundig geplaatst. Alles ziet er strak uit en werkt goed. Aanrader!"
Remco Van der tuijn
5/5
Goed advies, vakwerk en alles conform de afspraak. prettige mensen.
"wij zijn erg blij met Floris Veenema, we hebben een zonnescherm,6 screens en rolgordijnen laten installeren. Goed advies, vakwerk en alles conform de afspraak. prettige mensen."
Henny Weering
5/5
Goed contact gehad met Veenema en alle afspraken zijn keurig nagekomen
"Goed contact gehad met Floris alle afspraken keurig nagekomen Duidelijke communicatie gehad via telefoon en app was 1 rolluik beschadigt bij transport ook dit was zeer snel opgelost binnen twee weken Zeker een aanrader prijs en kwaliteit uitmuntend"
Ruud Wekkekes
5/5
Veenema Zonwering heeft ons goed geïnformeerd en heeft de rolluiken ook netjes geplaatst.
"Veenema Zonwering heeft ons goed geïnformeerd en heeft de rolluiken ook netjes geplaatst. Alles is volgens afspraak gelopen en wij zijn erg tevreden. Groeten Esther en Robert"
Robert
5/5

Zonwerend

Onze rolluiken houden warmte en licht buiten. Zo kunt u genieten van een prettige temperatuur binnenshuis.

Goede nachtrust

Woont u aan een drukke straat? Dan zijn rolluiken wellicht iets voor u. Een rolluik vermindert geluidsoverlast en zijn extra verduisterend.

Isolerend

In de zomer wilt u verkoeling, in de winter isolatie; rolluiken bieden het gehele jaar een oplossing tegen warmte én kou. Zo bespaart u energiekosten!

Inbraakvertragend

Een rolluik is steviger dan glas, dat weten inbrekers ook. Met een rolluik bent u beter beschermt tegen inbrekers.

Rolluiken

Toepasbaar op alle ramen

Geniet van een prettige temperatuur in huis

Houdt licht en warmte buiten

Inbraak vertragend

Inbrekers maken minder kans

Rolluiken met de nieuwste technologie

Houdt warmte en licht buiten met Rolluiken

Bij Veenema Zonwering kunt u kiezen uit twee soorten rolluiken: voorzetrolluik (of opbouwrolluik) en inbouwrolluiken. Een voorzetrolluik is een rolluik aan de buitenmuur. Een inbouwrolluik wordt het rolluik weggewerkt in de gevel. De rolluiken van Veenema Zonwering sluiten altijd naadloos aan bij uw woning, welke stijl u ook kiest. 

Daarnaast hebben al onze rolluiken standaard elektrische bediening, dit kan zowel via een afstandsbediening, als via een app op uw telefoon. Liever alles automatisch? De rolluiken kunnen zo ingesteld worden, dat ze zich automatisch aanpassen aan de weersomstandigheden. Zo heeft u er geen omkijken meer naar.

Openingstijden

Maandag tm donderdag Op afspraak
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Contact

Riddererf 7
3861PT Nijkerk
Tel: 06 27124921