Houdt warmte en licht buiten met Rolluiken

Stijlvolle én multifunctionele rolluiken van Veenema Zonwering. U heeft al een ritsscreen vanaf €650! Altijd inclusief inmeten én montage.

Interesse? Wij adviseren graag.

Rolluiken vanaf €650 incl. montage

Voordelen van Veenema's rolluiken

Al 15 jaar gek van zonwering

Bij Veenema Zonwering bieden we klanten eerlijk advies en een goede prijs. Onze producten zijn gemaakt om lang mee te gaan, daarom helpen we u graag de juiste keuze te maken.

Heeft u interesse in een rolluik? Kom dan langs in onze showroom of vraag meer informatie aan via ons formulier. U kunt altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Liever een afspraak aan huis? Ook dat is mogelijk. Geef uw voorkeur aan in het formulier en wij nemen binnen twee dagen contact met u op.

Zonwerend

Onze rolluiken houden warmte en licht buiten. Zo kunt u genieten van een prettige temperatuur binnenshuis.

Goede nachtrust

Woont u aan een drukke straat? Dan zijn rolluiken wellicht iets voor u. Een rolluik vermindert geluidsoverlast en zijn extra verduisterend.

Isolerend

In de zomer wilt u verkoeling, in de winter isolatie; rolluiken bieden het gehele jaar een oplossing tegen warmte én kou. Zo bespaart u energiekosten!

Inbraakvertragend

Een rolluik is steviger dan glas, dat weten inbrekers ook. Met een rolluik bent u beter beschermt tegen inbrekers.

Rolluiken

Toepasbaar op alle ramen

Geniet van een prettige temperatuur in huis

Houdt licht en warmte buiten

Inbraak vertragend

Inbrekers maken minder kans

Rolluiken met de nieuwste technologie

Houdt warmte en licht buiten met Rolluiken

Bij Veenema Zonwering kunt u kiezen uit twee soorten rolluiken: voorzetrolluik (of opbouwrolluik) en inbouwrolluiken. Een voorzetrolluik is een rolluik aan de buitenmuur. Een inbouwrolluik wordt het rolluik weggewerkt in de gevel. De rolluiken van Veenema Zonwering sluiten altijd naadloos aan bij uw woning, welke stijl u ook kiest. 

Daarnaast hebben al onze rolluiken standaard elektrische bediening, dit kan zowel via een afstandsbediening, als via een app op uw telefoon. Liever alles automatisch? De rolluiken kunnen zo ingesteld worden, dat ze zich automatisch aanpassen aan de weersomstandigheden. Zo heeft u er geen omkijken meer naar.

Openingstijden

Maandag tm donderdag Op afspraak
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Contact

Riddererf 7
3861PT Nijkerk
Tel: 06 27124921